Amikor szülök megkezdik a felkészülést kisbabájuk érkezésére, felkutatják az internet minden zugát, mivel tehetnék könnyebbé saját maguk és kisgyerekük életét. Próbálnak beszerezni minél több ilyen kiegészítőt, még olyat is, amit valójában soha nem is fognak használni, és lehet, hogy teljesen felesleges.

Összeszedtünk 11 darab találmányt melyek viccesen teszik könnyebbé és olykor biztonságossá a szürke hétköznapokat!

1.Baba térdpárnák

Ha mindig is azon gondolkozott, hogyan védheti meg babája térdét a mászás okozta sérülésektől, itt ez a szuper egyszerűen használható térdvédő. Mint egy harisnyát csak fel kell húzni az apró lábacskákra, és már mehet is a kúszás mászás sérülésmentesen!

terd_vedo

2.Cumi fertőtlenítő

Egy kisgyerekes szülő sajnos másodpercenként tud azonosulni a koszos cumi problémájával. Leesik a földre, a jobbik eset ha még csak otthon, de az utcán már veszélyesebb. Nehéz mindig odafigyelni a folyamatos higiéniára. Ezért fejlesztették ki ezt a szuper kis törlőkendőt kifejezetten cumiknak. Nem csak hatékony, de összetevőit tekintve is baba-barát.

3.Kisgyermek piszoár

A bili már a múlté! Mi sem lehetne jobb eszköz, segíteni elhagyni a pelenkát egy kisfiúnak, mint egy cuki vicces piszoár.

gyermek_piszoar

4.Fogas babytartó

Ha eddig nem tudtál elmenni fürödni, csak akkor ha kisgyermeked aludt, most itt az új innováció! Csak egyszerűen felakasztod az ajtóra, mint egy köntöst vagy törülközőt. Már csak az a kérdés meddig fogja bírni az egy helyben való lógást a gyerek.

baby_tarto_fogas

5.Fejvédő

Miért tennél minden bútorod sarkára védőt, ha csak elég lenne egy védőt alkalmaznod? És ez nem más mint kisbabád fejére helyezhető puha kis párnázott újítás, mely bárhol bármikor biztosítja a védelmet kisbabád számára! Ezzel elkerülhetők a felesleges puklik és horzsolások a baba fején.

baby_fejvedo

6.Hordozható piszoár

Ha nem volt elég a békás piszoár számunkra, vagy már éppen pont hogy sikerült kisfiúnkat rászoktatni, itt egy újabb találmány, a hordozható kivitel. Egyszerűen bárhol és bármikor (persze szigorúan a szabadban) előránthatjuk a vizelet elvezető szerkentyűt, amely egy állat fejére lett mintázva. Eléggé morbid és ijesztő, illetve biztosan maradandó érzelmi következményei lesznek annál a kisgyereknél, aki egy állat szájába vizel.

hordozhato_piszoar

7.Potty kesztyű

Igen, ahogyan a neve is mutatja, szintén az előző témakörhöz kapcsolódva, egy újítás az illemhely használat terén. Ha már túlestünk a békás piszoáron és a hordozható kacsafej piszoáron is, akkor jöhet a toalett használata. Ez a kis kesztyű arra lett kitalálva, hogy a kisgyerekünk ne fogja meg a WC csésze szélét miközben éppen végzi a dolgát. Persze a kézmosás ezzel nem kiváltható!

potty_kesztyu

8.Sampon elvezető

Ha már tisztaságról beszélünk, fontos a hajápolás már kis korban is. Egy egy fürdés alkalmával fel lehet dobni a hajmosást egy ilyen kis kalappal, amely nem csak mókás, de védi kisgyermeke szemét attól, hogy a hajsampon belecsorogjon.

sampon_elvezeto

9.Szellentés figyelő

Pont akkor felemelni a babát, amikor épp elengedett egy galambot?
Ez nincs többé! Ez a kis innováció jelez a felnőttek felé, ha épp kiszaladt egy kellemetlen szagú pú egy óvatlan pillanatban.

szellentes_figyelo

10. Póni térd

Minden szülő ismeri a Hóc Hóc katona versike szövegét. Amikor a térdünkre ültetjük gyermekünket és elmondjuk neki. Ezzel a találmánnyal igazán átérezhetővé tehetjük a dalocskát.

terd_lovacska

10+1 Sírás felismerő

Vajon hogyan tudjuk eldönti gyermekünkről, hogy most éppen miért sír? Fájó fog, fájó has, éhség, vagy csak figyelemhiány. Nem kell tovább ezen agyalnunk, ha beszerezzük ezt az újítást, mely felismeri a baba sírását és beazonosítja azt.

siras_felismeros

Ezekkel a találmányokkal biztosra mehet a gyermeknevelés terén, csak ne vegye őket komolyan! Viszont ha Önnek is van ehhez hasonló, ennél jobb és praktikusabb ötlete, ne habozzon, keressen fel minket még ma!

A szabadalom biztosítja találmánya jogi oltalmát. A szabadalom biztosítja a feltalálót, hogy kizárólagos joggal rendelkezzen találmánya felett, annak hasznosítására vagy hogy a hasznosításra másnak engedélyt adjon.

A találmány levédése biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.

Önnek is vannak hasonlóan praktikus ötletei, esetleg találmányai? Vegye igénybe szabadalmi szakértőink segítségét, hogy az igazi feltalálót illesse meg az elismerés!

Jelentkezem az ingyenes konzultációra