Hasznos találmány nőknek

Kétrészes cikksorozatunkban olyan praktikus találmányokat szeretnénk bemutatni Önöknek, amelyek könnyebbé illetve egyszerűbbé tudják varázsolni életünket.

Az első cikkünkben öt olyan találmányt mutatunk be, amelyeket kifejezetten nők számára találtak ki.

Természetesen a férfiakra is gondoltunk, ezért második cikkünkben olyan vívmányokat fogunk bemutatni, melyekkel a férfiak tudják könnyebbé tenni életüket.

1. Sminkszemüveg

Sminkszemüveg

A sminkelés önmagában sem egyszerű, pláne ha szemüvegesek vagyunk. A találmány alapját egy klasszikus normál szemüvegkeret jelenti, azonban csak egy szemüveglencse található benne. Pratikusságát viszont a lencse balra és jobbra forgathatósága adja, így ha Ön  szemüveges, akkor nagyban megkönnyíthetí a sminkelést. A sminkszemüveg már számos optikában megvásárolható.

2. Szilikon magassarkú védő

Magassarkú-védő

Előfordult már Önnel, hogy egy kiemelkedő eseményhez tűsarkú cipőt vett fel, de csak a helyszínen 

szembesült azzal, hogy füves vagy kavicsos terepen kell “helytállnia”?

Erre a problémára jelenthet megoldást egy egyszerű, de annál pratikusabb találmány, a szilikon magassarkú védő. A találmányt úgy alakították ki, hogy ne jelentsen gondot a felhelyezése. Mivel megnöveli a felületet, amivel érintkezik a sarok a talajjal, így képes csökkenti az adott területre nehezedő nyomás és nem süllyed be a különböző repedésekbe, illetve a földbe.

3. Lábfejmelegítő szőnyeg 

Különösen a téli időben szükséges figyelnünk a felfázásra. Habár a felfázás a férfiaknál is előfordul, a nőknél tízszer gyakoribb. A felfázás rengeteg kellemetlenséget tud okozni számunka, akár munka közben, akár otthon.  Nagyon fontos ezért a megelőzésre gondolnunk. A lábfejmelegítő szőnyeg ebben kínál segítséget a számunkra. Elég elektromos hálózatra csatlakoztatni és felületén elhelyezni lábfejünket – akár lábbelivel vagy anélkül – és többé nem kell aggódnia a felfázás miatt. Az elektromos lábfejmelegítő szőnyeg ráadásul hőfokszabályozó kapcsolóval is rendelkezik.Lábfejmelegítő

4. Okosmelltartó

Az okosmelltartó nemcsak a már jól ismert funkcióját tölti be, hanem más hasznos tulajdonsággal is rendelkezik. Az okosmelltartóba különböző érzékelőket építettek be készítői, melyek segítségével képes viselője légzését, tartását, szívritmusát követni. Ha ez nem lenne elég, az okosmelltartó képes mérni a megtett távolságot, a tempót, sőt még az elégetett kalóriát is. A begyűjtött adatokat továbbítja egy alkalmazásnak és ennek segítségével a melltartót viselő nyomon tudja követni aktivitását.

5. Sokkoló Iphone tok

Iphone sokkolótok

Sajnos napjainkban még mindig magas a nőkkel szemben elkövetett erőszak és zaklatások száma. Számtalan lehetőség van ahhoz, hogy meg tudjuk magunkat védeni. Például elmehetünk önvédelmi sportokat és technikákat tanulni, azonban ezek elég sok befektetett energiát és időt igényelnek. Szerencsére létezik egy sokkal egyszerűbb és praktikusabb módja az önvédelemnek, ez pedig az a különleges Iphone tok, amivel elektromos sokkolóvá tudja változtatni okostelefonját. Nemcsak telefonja, de az Ön biztonságát is garantálja!

A találmány levédése biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.

Önnek is vannak hasonlóan praktikus ötletei, esetleg találmányai? Vegye igénybe szabadalmi szakértőink segítségét, hogy az igazi feltalálót illesse meg az elismerés!

Jelentkezzen ingyenes szabadalmi szakértői konzultációnkra!

A találmány levédése, a szabadalom biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza ötletünkkel és találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.

JELENTKEZEM, MERT A FELTALÁLÓT ILLETI A DICSŐSÉG!