Szeptembertől beköszönt az ősz és ezzel együtt a rossz idő is. Következő bejegyzésünkben 5 hasznos és jópofa újítást mutatunk be, melyekkel feldobhatjuk komor őszi napjaink. Korábbi cikkeinkből már kiderült, milyen előnyös vagy épp tréfás újítások keringenek a nagyvilágban, nők és férfiak számára. Ha kíváncsi vagy, rossz idő esetén milyen találmányokkal egészítheted ki életed, akkor az alábbi cikkünk Neked szól!

Véget érnek az árnyékban is 30 fokos napok, kiürülnek a strandok, szeptemberi hónappal megérkezik a csapadékos idő és vele együtt az ősz is. Ha fúj a szél, szinte esélyünk sincs kinyitni az esernyőnket, az esőkabátban pedig mindenki kétszer akkorának fest.

A következő cikkben 5 olyan esernyő variációt mutatunk be, melyekkel nem mindennapi módon léphetünk ki az utcára,  ha éppen zivatar van.

1. 2in1 lifehack – esernyő pohártartóval

Mi sem rosszabb annál, amikor nem ébredünk fel reggel időben, kapkodva kell elkészülnünk, és késve indulunk el. Ennél már csak az lehet rosszabb, ha elmarad a reggeli kávé és az ajtón kilépve felhőszakadással találjuk szembe magunkat. A képen látható innováció mindkét problémára talál megoldást. Esernyő és pohártartó is egyben. Csak vigyázzunk nehogy egy széllökés a blúzunkra terítse poharunk tartalmát…

Ha nehezen indul a reggel és még az idő is rossz.
Forrás: boredpanda.com

2. Innováció a vízhasznosítás terén

Környezetvédő fanatikusoknak ajánljuk a következő kis szerkentyűt. Ha fontos számunkra a környezetvédelem és odafigyelünk a vízfogyasztási szokásainkra, akkor rossz idő esetén se feledkezzünk meg erről, és gyűjtsük tudatosan az esővizet. A képen látható újítás nem csak a csapadék ellen véd, de össze is gyűjti azt, amit egy arra alkalmas táska alakú szilikon táskában tárolhatunk (és később hasznosíthatunk, bár maximum az otthoni növények locsolására javasoljuk :)).

Ha fontos számunkra a környezetünk…
 kép forrása: pauznet.com

3. Cipő védelem

Ha már vízgyűjtő táska, akkor a cipőnkről se feledkezzünk meg, és használjuk a képen látható megoldást. A kis esernyők a cipőnkre szerelve, zseniális gondolat, hiszen akár körömcipőben is elindulhatunk otthonról, nem kell félnünk a beázástól. Csak a pocsolyáktól…

Átázott cipő? Soha többé!
kép forrása: pauznet.com

4. Esernyő “2in1”

Tovább haladva a divat vonalon, és ezzel a hölgyeknek kedvezve, itt egy 2 az 1-ben megoldás. Ha esik, esernyő, ha pedig már nincs rá szükséged, könnyen táskává alakíthatod ezt a “praktikus” találmányt. Csak ne felejtsd el, hogy ebbe nem pakolhatsz mert különben elveszti valamelyik funkcióját.

Táska vagy esernyő?
kép forrása:  boredpanda.com

5. Esernyő fejfedő

Ha elfáradna a kezünk az esernyő tartásában, vagy csak szeretnénk feldobni a szürke borongós napokat, akkor neked találták ki ezt a sapkába applikált esernyőt. Praktikus, mert így mindkét kezünk felszabadul, mégis védve vagyunk a  csapadéktól.

Ha az esernyő tartása gondot okozna…
kép forrása: amazon.com

+1 tipp állatbarátoknak: Dogbrella

Ugye mekkora dilemma, hogy esőben ki vigye le a kutyát sétálni? Ezzel az újítással ez sem probléma többé, hiszen kutyusodat védi a pórázhoz tartozó esernyő, és te is védve leszel, ha kutyusod hirtelen megrázná magát!

Esőben kutyasétáltatás nem probléma többé.
kép forrása:boredpanda.com

 

Ha neked is van ezekhez hasonló, vagy talán még jobb és praktikusabb ötleted, ne habozz, keresd fel oldalunk, nehogy valaki másnak is eszébe jusson előtted.

A szabadalom biztosítja találmánya jogi oltalmát. A szabadalom biztosítja a feltalálót, hogy kizárólagos joggal rendelkezzen találmánya felett, annak hasznosítására vagy hogy a hasznosításra másnak engedélyt adjon.

A találmány levédése biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.

Önnek is vannak hasonlóan praktikus ötletei, esetleg találmányai? Vegye igénybe szabadalmi szakértőink segítségét, hogy az igazi feltalálót illesse meg az elismerés!

A találmány levédése, a szabadalom biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza ötletünkkel és találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.

Jelentkezem az ingyenes konzultációra