Elfogyott a fertőtlenítőszer a boltok polcairól? Kikészül a bőre a sok vegyszertől?

A koronavírustól függetlenül fontos az alapvető higiéniai szabályokat és előírásokat betartani, ha szeretnénk egészségesek maradni. Bizony nem elég ha szedjük a vitaminokat, és kezet mosunk(min.20-30mp ideig), fontos kezünk folyamatos tisztántartása. Gondolná, hogy a legtöbb kórokozót például a mobiltelefonunk hordozza?

Fertőtlenítés….nem győzik hangsúlyozni. Ámde nem csak az érzékeny bőrűek számára ajánlott a következő bejegyzésünk, hiszen bárkinek a bőrét irritálhatja a sok vegyszer.

Hogyan tudunk tenni ez ellen?

Íme egy recept:

3 ek. AloeVera gél
1 ek. Gyógyszertári (70%) alkohol
½ ek. E-vitamin
20 csepp teafa illóolaj (100% tisztaságú)
10 csepp levendula illóolaj (100% tisztaságú)

Természetes összetevőkből, gyógynövényekből, mint például teafaolaj, citromolaj, levendula, kakukkfű, esetleg propolisz, vagy nyers gyömbér, illetve alkohol és víz elegyéből készíthető otthon kézfertőtlenítő. Akár házi pálinkát is használhatunk vízzel hígítva és illóolajjal keverve. Ezt egy szórófejes flakonba öntjük és ráfújhatjuk a kezünkre.

A legtöbb Herbáriában, drogériában beszerezhetőek az illóolajok, és az aloé zselé. Desztillált vizet benzinkutak, autósboltok, hipermarketek egyaránt árusítanak. Alkoholt a gyógyszertárakban keressük.

Ha Önnek szintén van ehhez hasonló ötlete, ami áttörést jelenthet bármelyik piacon, ne habozzon, keressen fel minket!
A szabadalom biztosítja találmánya jogi oltalmát. A szabadalom biztosítja a feltalálót, hogy kizárólagos joggal rendelkezzen találmánya felett, vagy hogy annak hasznosítására másnak engedélyt adjon.
A találmány levédése biztosítja a jogi oltalmat, hogy mások ne éljenek vissza találmányunkkal, ne fosszanak meg minket a megérdemelt erkölcsi és anyagi megbecsüléstől.
Önnek is vannak hasonlóan praktikus ötletei, esetleg találmányai? Vegye igénybe szabadalmi szakértőink segítségét, hogy az igazi feltalálót illesse meg az elismerés!

Jelentkezem az ingyenes konzultációra!