Szeretné magyarországi védjegyét kiterjeszteni szélesebb körben?

Ha Ön már rendelkezik magyarországi védjegybejelentéssel, nemzetközi védjegybejelentés szolgáltatásunk pont erre ad Önnek megoldást. nemzetközi védjegybejelentés

Miért érdemes levédetni nemzetközileg is nevét, logóját?

Ha a későbbiekben külföldi piacra szeretne kilépni, a nemzetközi védjegy biztosítja, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, és jól bevált nevét, márkáját, logóját ugyanúgy használhassa nemzetközi szinten is. Leggyakoribb megoldás az európai uniós kiterjesztés, amely segítségével egyetlen lépésben 27 tagállamban szerezhet védettséget, de lehetséges csak bizonyos, választott országok megjelölésével is védjegy védettséget szerezni külföldön.

Mire kell figyelnie a nemzetközi védjegybejelentés során?

European-Union védjegy

A magyarországi bejelentéstől számított 6 hónapon belül célszerű megtenni a nemzetközi kiterjesztést, amellyel Ön elsőbbséget élvez a későbbi bejelentővel szemben. A 6. hónap után is bejelenthető védjegye nemzetközi szinten, azonban ha más is bejelenti ez idő alatt, az Önét már elutasíthatják. Ez az eljárás igen bonyolult, ezért is fontos, hogy 6 hónapon belül tegye meg bejelentését külföldön, hogy másokat meg tudjon előzni. Nemzetközi védjegykutatás, valamint folyamatos védjegyfigyelési szolgáltatásunkkal leellenőrizheti, hogy az Ön nemzetközileg kiterjesztett védjegye egyedi szereplője legyen a nemzetközi piacnak. 

A nemzetközi védjegybejelentés szolgáltatással kapcsolatos ügyekben szakértő partnereink nyújtanak segítséget ügyfeleinknek. Ha Önnek is fontos termékének levédése, kérjük keressen minket a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén - hívjon telefonon vagy írjon emailt -, és készséggel válaszolunk kérdéseire.

Akik már minket választottak

és még sokan mások…

Legyen Ön a következő!