Vajon mi lehet az ázsiai nők titka az “örök fiatalsághoz”?  Éppen a praktikák, tippek után kutattunk, amikor felvetődött bennünk a kérdés:

a több ezer éves ősi praktikák vagy a legújabb 21. századi szépségápolási innovációk – a kínai kütyük – lehetnek hatékonyabbak?

Kinek jut a leghamarabb eszébe?

A kínai megdöbbentő és nem mindennapi szépségápolási innovációknál felmerülhet az örök kérdés, hogy vajon “Ez mégis kinek juthatott eszébe és ki fogja ezeket megvenni?”.

Amennyire eszeveszett és megdöbbentő ötletnek hangzik például a “Csak 5 perc Zsírégető Hasi Légzési Edző Test Derék Karcsúsító Tüdő Kapacitását Növelő Arcemelő Eszközök Fogyást Elősegítő”, annyira sikeres is!

Íme 3+1 meghökkentő 21. századi szépségápolási innováció a legnagyobb kínai webshopokról:

1. “Karcsúsító, arcemelő légzéssel fogyasztó eszköz”

A képen látható készülék forgalmazói azt ígérik, hogy, amennyiben napi 5 percet (összesen 30 percet, tehát 6 napot) töltünk az eszköz használatával, akkor fogyni fog az alkalmazó. Igen költséghatékony megoldás lehet a fogyáshoz, hiszen akár már kb. 1-2 dollárért (kb. 300-600 Ft) elérhető néhány kínai webshopon.

2. “Arcemelő izomerősítő”

Az “arcemelő izomerősítő” szépségápolási innováció – a kifejlesztők ígérete szerint – a következő izmokat erősíti: nasolabialis redők (orr-ajak ránc, nevetőránc), marionett ráncokat (szomorúság-ráncokat) és a tokát.

Ahogyan a képen is látható akár különböző súlyokkal is végezhetjük a gyakorlatot. Az ígéret szerint minél nagyobb a súly, annál hatékonyabb a gyakorlat. Az eszköz ára kb. 15 dollár, azaz kb. 3000 Ft.

3. “V-vonal emelő maszk/pánt”

A következő kütyü a “V-vonal emelő maszk/pánt”. Használata roppant egyszerű: először az állra kell helyezni, majd néhány ponton összetépőzárazni. A kivitelezők szerint a pánt lehetővé teszi az arc, illetve fej formázását, mellyel V-alakú formát kap az eszköz használója. Ára általában 4 dollár körül van, ami kb. 1100 Ft-nak felel meg.

+1. “Arc- és száj körüli izmokat erősítő kütyü”

Az egyik legmegdöbbentőbb innovációnak mondható kínai kütyü – az “Arc- és száj körüli izmokat erősítő kütyü” – abban segít, hogy szebb és “magasabb” legyen a mosolyunk. A termékleírás szerint napi háromszori használat már kifejti a megfelelő hatást. A “szép” mosoly már kb. 55 centtől – azaz kb. 150 Ft-tól elérhető.

 

A hajmeresztő és megdöbbentő szépségápolási innovációk közül a fent említett eszközök csupán néhány példa a számtalan kínai kütyü közül. Hiába tűnnek első ránézésre őrültségnek ezek a szépségápolási termékek, mégis rengetegen vásárolják meg őket. Van, amikor az alacsony ár, máskor pedig a látványos változás ígérete győz meg minket a vásárlásról. Egy biztos, a hiúságunk és a szépség iránti vágyunk sokszor felülkerekedik a józan eszünkön, ezzel is tovább vastagítva a termékek megálmodóinak pénztárcáját

Ne hagyja, hogy mások jogosulatlanul felhasználják az ötletét! Nemcsak erkölcsi, hanem jelentős anyagi kárt is tudnak okozni az ilyen tisztességtelen felhasználók. Egy jó ötlet segítségével falakat dönthet maga körül ezzel olyan életszínvonalat létrehozva, amilyenre mindig is vágyott!

Kiemelkedően fontos a mai világban,

hogy a piacon lévő rendkívüli verseny és telítettség nem kedvez a vállalkozók/ötletelők számára. Szinte már “mindent” kitaláltak, DE a legnagyobb durranások, mindig a legkisebb ötletekből lesznek. Sose tudhatja, hogy éppen melyik lesz a nyertes ötlet: egy szépségápolási innováció vagy a legújabb legmodernebb okostelefon.

A következő néhány tipp segítségével elkerülhetőek az ötletelés közben felmerülő nehézségek:

  • Érdemes jegyzetet készíteni az ötletekről (bármilyen eszeveszett is) és átgondolni azokat, nehogy véletlenül elfelejtsük a bomba ötletet.
  • Ha már megvan az ötlet, óvatosan tárjuk azt a nagyvilág elé, hiszen bárki jogtalanul felhasználhatja azt.
  • Forduljunk olyan szakemberhez, aki tisztában van a legfrissebb jogszabályokkal és törvényekkel is! Levédetés előtt tisztázzuk vele, hogy mit, mikor, hogyan szeretnénk és erre mekkora költségkeret áll a rendelkezésünkre.
  • Érdeklődjünk és kutassunk az adott termék után (pl. mennyire telített a piac vagy egyáltalán létezik-e az adott termék már a piacon), akár az interneten, akár személyesen például az ismerősöktől, szakemberektől.

Ha van egy jó ötlete ne várjon tovább! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére akár hazai vagy nemzetközi szabadalmaztatásról legyen is szó. A további lépésekhez lépjen kapcsolatba velünk!

Visszahívást kérek!