Top 3 legmodernebb találmány, melyekkel megnyerhető a kopaszodás elleni küzdelem!

A kopaszodás meg tudja keseríteni az ember életét. Amellett, hogy a megjelenésünknek, külsőnknek sem tesz jót, az önbizalmunkat is elveheti.

A kopaszodás problémájának megoldása már az ókortól kezdve foglalkoztatta elődeinket, már akkoriban is különböző gyógynövényekkel kezelték és kétes sikerű műtéti beavatkozásokkal is próbálkoztak.

Az orvostechnikai és orvosi eszközöket gyártó vállalatok szakorvosokkal és hajszakértőkkel együttműködve fejlesztették ki a legmodernebb hajnövekedést serkentő találmányokat.

Legmodernebb találmányok a kopaszodás ellen:

  1. Hajnövesztő lézerfésű

A hajnövesztő lézerfésű az egyik legmodernebb eszköz a hajhullás és kopaszodás elleni küzdelemben. A lézerfésű pontosan az, amire a nevéből következtetni lehet, hajnövekedést stimuláló fésű. Természetesen nem úgy kell használni, mint egy klasszikus fésűt, annál sokkal összetettebb a működése.  A lézerfésű egyedülálló termék, hiszen szigorú gyógyászati követelményeknek kell megfelelnie, az Egyesült Államokban csak legmagasabb orvostechnikai engedélyezéssel kerülhet forgalomba.

A lézerfésű fény- és lézerterápiával stimulálja az inaktív fejbőrt és a hajhagymákat.A lézerterápia során a gyenge gyógyászati célú lézersugarak stimulálják a hajnövekedést. Megállítják a hajszálak vékonyodását, ráadásul növeli a hajszálak sűrűségét.

Kutatások kimutatták, hajregeneráló hatását mind a nőknek, mind a férfiaknak kifejti, mindkét nemnél a hajhagymák megerősödését tapasztalták. Legnagyobb előnye a kis méret és a hordozhatóság, továbbá kemikáliáktól mentes, káros mellékhatása sem ismert.

  1.  DermaRoller

A kopaszodás nem válogat, ugyanúgy problémát jelenthet nőknek és férfiaknak, fiataloknak és időseknek, tehetősebbeknek és kevésbé tehetőseknek. Mind a magánéletben, mind a karrierben kellemetlen helyzeteket idézhet elő a kopaszodás és a hajhullás.

Napjaink egyik legfelkapottabb hajnövekedést serkentő eszköze a DermaRoller. Elsősorban a bőrgyógyászok használják, mivel dermaroller-kezelés segíti a bőrápolást és a bőrfeszesítést.  Maga a DermaRoller az egyik legmodernebb eszköz a hajhullás és kopaszodás kezelésére, működésének alapkoncepciója a hagyományos kínai orvoslásból ered.

A dermaroller-kezelés valójában egy kollagén indukciós terápia, mely során tűk segítségével  olyan mikrosérüléseket okoz a dermaroller, melyekkel a bőr saját kollagén termelése aktiválódik, aminek hatására természetes bőr-regenerációs folyamat beindul.

A szakemberek többsége szkeptikusan fogadta a fejbőrön történő használatának hatékonyságát, azonban egy 2013-as kutatás megerősített, hogy valóban segít a férfiaknak a kopaszodás elleni küzdelemben.

  1. Hajbeültetés

Az első hajbeültetéses eljárás leírása az ókori Egyiptomból származik. Az időszámításunk előtti  16. században megírt Ebers papirusztekercsben található meg. Valójában egy orvosi kézikönyv, melyben az akkori orvoslási és gyógyszerismereteket foglalta össze.

Mivel a korabeli eljárások elég kezdetlegesek voltak, sok veszélyt foglaltak magukba, ráadásul a sikereik is kétséges voltak. Egészen az 1950-es évekig kellett várni, ez az időszak hozta el a modern hajbeültetés fejlődésének első lépéseit. Az eljárások azonban, finoman szólva sem érték el a kívánt eredményt.

A 90-es évek közepén fejlesztették ki a sokkal természetesebb és tartósabb eredményt biztosító Follicular Unit Transplantation (FUT) módszert.

Az igazi áttörést a Follicular Unit Extraction (FUE) eljárás kidolgozása hozta el. A módszer lényege, hogy a hajcsoportok eltávolítása egyesével történik, ami következtében elkerülhetők a nagy, maradandó sebhelyek, emellett a hajátültetés gyakorlatilag hajveszteség nélkül végezhető el.

Napjainkban a legmodernebb hajbeültetéses technológia a FUE2 Safe System technikával végzett hajbeültetés. A sztárok körében az egyik legkedveltebb jellemzője az eljárásnak, hogy 2-3 nap után a beavatkozás összes nyoma eltűnik. Az igazi népszerűségét annak köszönheti, hogy a beavatkozás nem vesz sok időt igénybe, ugyanakkor tartósan dús hajkoronát eredményez.

 

Van egy jó ötlete, találmánya, esetleg az Ön találmánya is milliók problémáján tudna segíteni? Gondoskodjon találmánya jogi oltalmáról, védesse le!
Belső meggyőződésünk, hogy a feltalálót illeti a dicsőség. Szakértőink több éves gyakorlattal rendelkeznek a szellemi alkotások jogában.
Ne engedje, hogy a rossz kezekbe kerüljön találmánya és visszaéljenek az Ön munkájával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudja meg a részleteket a szabadalmaztatás folyamatáról!

OLTALMAZNI SZERETNÉM TALÁLMÁNYOMAT!